Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 13. juni 2012

Alt i Ett Sparemiddagstips


Kan man virkelig
Koke ulike grønnsaksslag
i samme kasserolle som poteten

og derved spare miljø og energi
Ja, det kan man selv om de forskjellige 
grønnsakene trenger ulik koketid



Poteten er som oftest den som trenger lengst koketid
så den får ligge pent i bunnen av kasserollen
helt dekket av vann 
Kokes under lokk noen minutter mens
gulrot eller andre rotgrønnsaker
stelles i stand og legges oppå 
potetene, såvidt dekket med kokende vann


Så er det bare å koke opp igjen før man legger
blomkål eller brokkoli oppå der igjen
Brokkolien her er knapt nedi vannet
og dampes dermed såvidt mør
Kun få minutter før
kokevannet helles av 


Vips så er alle grønnsaker ferdig
og klar til å spises

Velbekomme
Sparemiddagstips!


1 kommentar:

Sidsel sa...

Takk for besøk og kommentar på bloggen min, du har nå fått en ny følger :) ikke bare derfor, men alt som har med sunnhet å gjøre er jeg bare så opptatt av!
Ha en fin dag du også!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...