Å benytte friske grønnsaker som hovedingrediens i supper til middag er en enkel, rask og god måte for å tilberede et fullverdig måltid. Det tar heller ikke særlig lenger tid enn posesuppealternativet som det ofte er lett å benytte seg av om man har det travelt og innbiller seg at man ikke har tid til å lage ordentlig middagsmat.
Koker vi suppe av friske grønnsaker benyttes selvfølgelig grønnsaksvannet som suppekraft. Heimlaga supper inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer
og saltinnholdet bestemmer vi selv.
Har man anledning til å velge økologisk er det selvfølgelig enda bedre.
Supper kan varieres i det uendelige, om man ønsker å utfolde seg kreativt i matveien, dessuten en ypperlig anledning til å bruke opp middagsrester.
Hos Kvardagskost har vi laget noen basisoppskrifter
som gir rom for egne og personlige varienter.
Kanskje vi kan friste med: suppe med sommerkål:
Eller ei enkel blomkålsuppe:
Serveres suppene med grovt brød, metter de godt
og næringsinnholdet kan ingen klage på.
Ha ei riktig god suppesommertid!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar