Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 8. september 2011

FOKUS: Omega 3, 6 og 9

September, Oktober, Nov..., alle måneder med R i,
da skal vi ta tran
Det er fordi; sommersolen ikke lenger
sender oss så mange stråler
som kroppens fine mekanisme,
selv kan omdanne til livsnødvendige D-vitaminer


Det finnes alternativer til tran eller kapsler selvfølgelig
Og flere av omegafettsyrene finnes naturlig i mat
Fet fisk som laks og makrell for eksempel

Eller sild og endel vegetabilske oljer, nøtter og frø

Poenget er at vi bør være ekstra bevisste
nå utover høsten og vinteren
Slik at vi får i oss tilstrekkelig
OMEGA 3, 6 og 9.

Fet fisk til middag 2-3 ganger i uka
Daglig inntak av tran, hamp- eller linfrøolje,
Chiafrø og linfrø er også gode kilder
til de nødvendige fettsyrene

Fokus i september er altså: Omegafettsyrer

Kom gjerne med tips eller innspill,
eller fortell hvordan du får i deg nok Omega 3, 6 og 9.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...