Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 14. april 2011

Ferskpresset

Litt sunnere er den, adskillig mer enn litt faktisk; fersk, rå juice som man presser selv. Nå er det jo slik at man kanskje ikke alltid har tid til det ekstra arbeid det er å lage sin frukt- eller grønnsaksjuice selv. Men sett av en kveld, en gang i blant: juicen står seg fint i kjøleskap i glass med tett lokk 4-5 dager.

Så kan man jo også fryse ned passende porsjoner, hvis man vil, det er uansett sunnere og adskillig mye bedre på smak enn den pasteuriserte, av konsentrat fremstillte, som man finner i butikkens hyller og kjøleskap.

Her har vi til og med laget fersk juice som gave, med et enkelt heklet pyntetrekk til lokket. Hekleveiledningen finner du hos strikkespinn, så kan man jo også ha glede av det, samtidig som de gode sunne og energigivende vitaminene får spre seg rundt så sprudlende og glad. Men pass deg! Det er lett å få "dilla" på dette, og faren er at man kanskje ikke lenger vil ha, kjøpejuice mer som drikke!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...