Fiskepinner til middag er ikke noe å kimse av.
Det finnes foressten flere typer å velge mellom,
så vær litt observant når du står og henger
over frysedisken for å plukke med deg en enkel middag hjem.
Stort sett alle barn elsker fiskepinner og fisk er fisk eller hva:
Nei, kanskje ikke akkuart det, men nå har:
Fruen på Skogmo lært meg å steke fiskepinner
i stekeovnen på bakepapir og da blir selve fiskepinnene
litt sunnere enn i den ordinære stekepannen,
dessuten sparer man seg både for fett og stekeos,
og i en stor familie kan alle spise samtidig,
noe som også gir et pluss for denne metoden
å tilberede en kjapp og enkel fiskemiddag på.
Maten "ordner seg selv" og er ferdig samtidig.
I dag har vi til og med laget litt sunnere "chips",
-ikke akkurat helt det samme som frityrstekte poteter
men adskillig bedre for helsa.
Potetene er skrubbet og vasket og delt opp i passende biter,
før de ble fordelt utover i langpanna,
men litt god matolje og et tynnt urtesaltstrø over.
Hele middagsstasen har fått plass i flere etasjer i stekeovnen,
ca. 180-200 grader omtrent en halv time.
Dagens tilbehør: Oppdelte salatgrønnsaker på fat
og enkel, god og litt sunnere rømmedressing.
Da gjenstår bare å ønske: God Appetitt!
P.S. Ungene merket ingen forskjell på smaken
så nå er det slutt på fiskepinnesteking
med smør i stekepanna, her i huset!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar