Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 24. juni 2011

Rabarbratid


Rabarbra som egentlig er en grønnsak,
men som oftest blir benyttet som frukt
er lettdyrket og trives stort sett overalt.


Rabarbra er kalorifattig og inneholder
A-, B- og C-vitaminer,
kalium, kalsium, jern og magnesium.

Mange bærer på barndomsminner
om rå rabarbrastilker dyppet i sukker
en varm sommerdag,
eller rabarbragrøt med fløte og melk,
-synes nesten jeg hører humlene surre
og kjenner myggen bite bare ved tanken


Eller hva med

Eller som her
en herlig forfriskende
styrkende rabarbrasmoothie


Laget av:

1 eple
1-2 stilker rabarbra
1 dl tranebærjuice
1 ts flytende honning


Rens og del opp eple og rabarbra
Tilsett tranebærjuice og honning
Kjør 2-3 minutter i foodprocessor
Pynt med sitronmelisse


NYT med god samvittighet!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...