en mengde nyttige næringsstoffer
Kalorier og fett, -javel, men det er av de gode
såfremt man ikke er allergisk selvfølgelig
I stedet for å knaske mandler kan man lage mandelmelk
som kan drikkes som den er eller benyttes i smoothies
eller bakverk som erstatning for melk eller fløte
Kalorier og fett, -javel, men det er av de gode
såfremt man ikke er allergisk selvfølgelig
I stedet for å knaske mandler kan man lage mandelmelk
som kan drikkes som den er eller benyttes i smoothies
eller bakverk som erstatning for melk eller fløte
Mandelmelk lages ved å blande finknuste mandler
med vann og eventuellt smakstilsatt
med vanilje og/eller tørket frukt
Min enkle basisoppskrift er som følger:
med vann og eventuellt smakstilsatt
med vanilje og/eller tørket frukt
Min enkle basisoppskrift er som følger:
Mandelmelk
125 g / 2 dl mandler legges i bløt
og bløtleggingsvannet hellt fra
Mandlene kjøres i blender eller foodprocessor
med 1 knivsodd vaniljepulver
og 4-5 dl iskaldt vann
Mandelmelken oppbevares kaldt i kjøleskap
og holder seg fint 2-4 dager
eller benytt den i smooties
med frisk frukt eller bær
Rått vaniljepulver får du blant annet kjøpt her
SanaBona yter forøvrig super service
med rask levering
samt at alle produktene er testet
og garantert økologiske
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar